Ce e un portret?

E o imagine menita sa te reprezinte, la care sa te uiti cu drag si atunci cand ti s-a albit parul si nu mai ai de mult acea figura din adolescenta. Spre deosebire de un selfie facut in vacanta, poti inrama cu mandrie un portret, si il poti darui mamei sau bunicei, care se tot plange ca nu are poze cu tine. Alternativ, il poti urca pe retelele sociale ca sa vezi cum vin sute de aprecieri si complimente de la prietenii tai.

Indiferent de cat de indemanatic/a esti in fata camerei, iti garantez ca o sa-ti placa imaginile cu tine si ca te vei simti minunat in timpul sedintei. Nu facem zambete false, expresii impietrite sau pozitii complicate ale corpului. Doar tu si personalitatea ta, intr-o atmosfera relaxata, intr-o locatie aleasa de comun acord. Daca iti place cum suna, programeaza-te si fa-ti cadou o sedinta foto personalizata.

Poti alege dintre urmatoarele optiuni:

1. Sedinta BASIC este 150 RON si include o sedinta foto de o ora, intr-o singura locatie. Vei primi 3 portrete complet finisate si editate, in format digital, cu watermark si optimizate pentru Web (72 ppi, RGB, 1200x800), precum si fisierele JPEG de inalta calitate, optimizate pentru Print (300 dpi, CMYK).

2. Sedinta CLASSIC este 200 RON si include o sedinta foto de o ora, intr-o singura locatie. Vei primi 6 portrete complet finisate si editate, in format digital, cu watermark si optimizate pentru Web (72 ppi, RGB, 1200x800), precum si fisierele JPEG de inalta calitate, optimizate pentru Print (300 dpi, CMYK).

3. Sedinta PREMIUM este 300 RON si include o sedinta foto de 2 ore, in 2 locatii diferite. Vei primi 10 portrete complet finisate si editate, in format digital, cu watermark si optimizate pentru Web (72 ppi, RGB, 1200x800), precum si fisierele JPEG de inalta calitate, optimizate pentru Print (300 dpi, CMYK).