• Vreau o serie de portrete casual/business. Ce trebuie sa fac?

Mai intai vom vorbi despre ce fel de portrete ai nevoie, apoi de tipul sedintei foto, ca sa ma asigur ca iti pot indeplini cerintele. O scurta consultatie la telefon sau la o cafea - ce preferi tu! Dupa ce stabilim toate detaliile, alegem o data buna pt toti si numaram cu nerabdare zilele pana la sedinta.

  • Cum decurge, mai exact, o sedinta foto?

La data si locatia stabilite impreuna, ne intalnim, vorbim despre cate-n luna si-n stele si facem cele mai bune portrete pe care le-ai vazut. O sa ma vezi mutand un stativ aici, schimband un obiectiv colo, si nici nu iti vei da seama cand a trecut timpul. Toata lumea o descrie ca pe o experienta relaxanta si interesanta.

  • Cum ar trebui sa ma imbrac pt sedinta foto casual?

O sedinta foto casual este exact ce zice pe cutie - relaxata, naturala si prietenoasa. Asa ca poarta haine comode, ce iti arata personalitatea si te fac sa te simti bine.

In general, haine in culori neutre (alb, negru, gri, beige) vor arata bine pe oricine si sunt potrivite in multe situatii, plus ca lasa loc pt accesorii interesante. Daca, in schimb, ai o rochie de un violet violent in care te simti invincibila, trebuie sa o folosim in sedinta :)

  • Ce tinute sunt indicate pt sedinta foto business?

In functie de job-ul tau si de imaginea pe care vrei sa o transmiti, poti alege camasi, sacouri sau bluze de culori neutre, sau tinute pe care le-ai purta la birou. E important, in schimb, ca hainele sa arate impecabil. De asemenea, accesoriile (ceas, bijuterii etc) ar trebui sa fie discrete - sa completeze tinuta fara a distrage atentia de la tine.

  • Ok, ce se intampla dupa sedinta?

In curs de 2-3 zile, iti voi crea propria galerie (protejata cu parola) pe site-ul meu, unde vei putea vedea o selectie cu fotografiile (ne-editate) din sedinta ta. Apoi iti vei alege portretele pe care le doresti- acestea urmand a fi editate si finisate dupa cerintele tale - iar in 2-3 zile vei primi imaginile finale (web+print quality) prin web tranfer. Apoi te poti lauda cu ele pe toate conturile tale de social media :)