Fotografia de eveniment arata cele mai interesante momente din ziua respectiva, fie ca este vorba de o lansare de produs sau un concert exploziv. Surprinde atmosfera unui eveniment planuit cu multa grija de echipa ta!

Poti folosi aceste imagini de calitate in site-ul personal, in brosuri, caiete de presa sau campanii de marketing. Ca sa nu mai vorbim de social media, unde imaginile de la event-ul tau vor putea fi apreciate si impartite rapid.

Pretul pentru acoperirea evenimentului (ce include selectarea si editarea celor mai bune fotografii) incepe de la 100 RON/h. Costul total poate fi negociat in functie de durata evenimentului si numarul imaginilor produse.

F.A.Q.

  • Cate imagini sunt livrate?

In functie de tipul si durata evenimentului, vei primi intre 50-100 de fotografii cu watermark, editate si optimizate pentru Web (72 ppi, RGB, 1200x800, pentru timp de incarcare rapid). Ai nevoie de mai multe sau mai putine? Nu-i problema, se pot face modificari pentru o comanda mai mica sau mai mare de fotografii.

  • Pot printa aceste imagini?

Desigur, insa pentru cele mai bune rezultate, vei avea nevoie de imagini de rezolutie inalta si optimizate pentru Print (minim 300 dpi, 12-24 megapixeli, CMYK). Vom vorbi despre comanda pentru imagini printate in timpul programarii.

  • Cum si cand primesc imaginile?

Iti voi livra imaginile pe Internet, printr-o arhiva de transfer, in maxim 2 zile de la eveniment. Poti adauga in comanda o livrare express (24h) pentru un cost suplimentar.

  • Cu cat timp inainte de eveniment ar trebui sa fac programarea?

Cat mai curand ar fi ideal, pentru a fi sigur ca iti pot fotografia event-ul in acea zi. Pentru evenimente de scurta durata, sau ce tin loc in cursul saptamanii, poti sa faci o programare cu 1-2 saptamani inainte.

  • Ce tipuri de evenimente fotografiezi?

Am experienta in fotografierea multor evenimente, cum ar fi actiuni umanitare, concerte, botezuri si petreceri, saloane auto-moto, stuntshow-uri, etc.