XANDRIA @ Iubim 2 Roti III, Bucuresti by Cristina Marin

Xandria.jpg

Weekend-ul trecut am avut oportunitatea sa particip pentru al 3-lea an la Iubim 2 Roti, un event dedicat pasionatilor de motociclete, biciclete si alte vehicule pe doua roti, organizat de Free Riders.

Doua seri de concerte au culminat intr-un show fantastic sambata seara, oferit de una dintre cele mai bune trupe de symphonic metal din Germania: Xandria. Iata cateva din cadrele mele preferate:

Concert CARGO Noaptea Vrajitoarelor by Cristina Marin

Concert-rock-Cargo-Arenele-Romane.jpg

Pe 31 octombrie am avut ocazia de a fotografia un concert de-a dreptul vrajit, sustinut de trupa rock Cargo.  Sub un cort incalzit, in Arenele Romane, mii de oameni s-au adunat pentru un show incendiar...literalmente:

Concert-rock-Cargo-Arenele-Romane.jpg

In timpul concertului am avut parte de un adevarat spectacol de lumini si efecte speciale, dar si de alte momente. Am fost placut surprinsa si sa vad din ce in ce mai multi oameni in costume interesante de Halloween. Iata cateva din cadrele surprinse de mine la concert:

Aviz fotografilor pasionati de concerte rock: nu va uitati dopurile de urechi acasa. It will get loud :)

Hey there! by Cristina Marin

Welcome to my blog!

In this little corner of the Internet, I want to create a space for sharing inspiration, ideas and techniques across visual mediums, with a focus on photography and digital art. I will also be blogging about other passions of mine, like travel and food, since they blend together so harmoniously.

 Graffiti art in Manchester, UK

Graffiti art in Manchester, UK